Antena 3 CNN Actualitate Revelion de cinci stele, în Capitală

Revelion de cinci stele, în Capitală

Revelion de cinci stele, în Capitală
29 Dec 2008   •   23:08

Decoruri strălucitoare şi colorate, concursuri pentru cea mai trăznită coafură, meniuri cu specialităţi de tot soiul, de la tradiţional la exotic, petreceri cu specific american sau latino, dar şi reduceri la cazare pentru perioada Revelionului care se strecoară prin hornul caselor în câteva zile. Aceasta este atmosfera de sărbătoare pe care o pregătesc hotelurile de cinci stele din Bucureşti, pentru Anul Nou. Antena3.ro vă prezenta zilele trecute ofertele de Crăciun ale celor mai luxoase hoteluri din Capitală, dar şi reducerile la cazări din timpul sărbătorilor şi continuă să vă prezinte petrecerile de Anul Nou pe care le organizează hotelurile de cinci stele din Bucureşti.
Crăciunul a fost primul care a ?îmbrăcat? coşurile de cumpărături ale românilor şi locuinţele acestora, dar şi străzile Capitalei, cu tot felul de luminiţe şi brazi în stil "glamour". Urmează Anul Nou, pentru care hotelurile de cinci stele din Bucureşti s-au împodobit şi ele cu ghirlande, Moşi-Crăciuni şi beculeţe colorate, dar şi cu ofertele pentru noaptea dintre ani, de la cea mai elegantă şi cea mai trăznită petrecere.
JW Marriott Bucharest Grand Hotel a pregătit pentru Revelion o ?Noapte de gală?, care începe de la orele 20, în mai multe săli cu profil ale hotelului. Petrecerile costă câte 890 de lei pe o persoană şi vor fi animate de mai multe trupe live şi dj.
Astfel, în sala Grand Ballroom amprenta se pune pe meniurile mediteraneene, cu specialităţi din Italia, Spania, Grecia sau din Orientul Mijlociu. In Constanta Ballroom, o sală decorată în alb şi negru, Marriott le-a pregătit invitaţilor o seară de Anul Nou à la James Bond, cu casino, lux şi chiar Jackpot şi cu ficat de raţă combinat cu smochine sau cu salată de crab cu mango picant. Meniul din ?James Bond? mai cuprinde ruladă de curcan umplută cu castane şi prăjitură cu trufe negre şi spumă de vanilie.

O altă sală este Cupola, unde va rula profilul de Cabaret, cu reflectoare, multe culori şi can-can. Meniul este compus, printre altele, din scoici cu jeleu de şampanie, raţă cu portocale sau coastă de cerb cu sos de afine.
?O noapte la Veneţia?: aşa se numeşte profilul unei alte săli, La Cucina, în care clienţii vor putea juca rolul vieţii lor, ascunşi după măşti veneţiene sau poate chiar după gondole. In sala Champions, o atmosferă cu ritm apare inclusă în meniu, sub numele ?Samba DO Janeiro?, unde reţetele exotice vor fi la locul faptei, iar ritmul de samba va dura până în 2009. Nici mâncărurile româneşti nu sunt uitate, iar ele vor semna condica de prezenţă la Vienna Cafe : fasole bătută cu păstrăv afumat, piftie de curcan, ardei copţi cu usturoi sau ciolan de purceluş cu lapte.
Radisson SAS, cel mai recent hotel de cinci stele deschis în Bucureşti, are pentru meniul de Revelion petreceri cu profil caraibian, care pornesc de la 790 de lei de persoană şi ajung la 980 de lei, în funcţie de preparate şi de formaţiile care menţin atmosfera. Petrecerile exotice vor fi animate de cunoscuţi artişti români, dar şi de trupe de cabaret, de magicieni şi de dj.

La Athenee Palace Hilton Bucharest, Anul Nou aduce cu el o petrecere în stilu new-york-ez, care ajunge până la 1050 de lei pe o singură persoană. Astfel, un ?dineu de gală? Waldorf-Astoria include meniu cu şase feluri, pachet internaţional de băuturi şi spectacol live, la tariful de 980 de lei de persoană. Clienţii mai pot alege ?dineul exclusiv? Top of the Rock, cu şase feluri de preparate, pachet festiv de băuturi, spectacol live, dar şi o vedere asupra oraşului şi a jocului de artificii de la miezul nopţii. Costul petrecerii este de 1050 de lei pe o persoană.
Si la Crowne Plaza Bucharest petrecerile de Revelion se organizează în mai multe săli şi cu tematici diverse. ?Pe ritmuri de poveste? ?O noapte magică??O noapte albă numai a voastră? sunt cele trei petreceri tematice de la Crowne Plaza, care au tarife de la 450 la 790 de lei de persoană. Hotelul mai organizează un brunch de Anul Nou la Brasserie, pe 1 ianuarie, între orele 12 şi 16, al cărui preţ este de 160 de lei pe o persoană.
Hotelul InterContinental va trata şi el clienţii ca pe nişte vedete şi le va pune la dispoziţie covor rosu, atmosfera glamour, paparazzi şi sampanie, adică o ?noapte de Oscar?.
Pentru a petrece Revelionul în Sala Balada, preţul este de 795 RON pe o persoană, iar în Sala Rondă, de 685 RON de persoană, cu un pachet de băuturi inclus şi parcare liberă.

In prima zi a Anului Nou InterContinental organizează un brunch în Braseria Corso, între orele 12 şi 16, care va avea pe fundal concertul Filarmonicii din Viena.
Preţul pentru Brunch este de 170 RON de persoană, acesta este oferit gratuit copiilor sub 6 ani, iar la jumătate de preţ pentru copiii sub 12 ani, la care se adaugă clienţilor parcarea gratuită.
Paula Safta, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: noaptea de Revelion petrecere paula safta
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close