Antena 3 Actualitate REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. SUBIECTE și BAREM MATEMATICĂ EVALUARE 2018. Cum se rezolvau subiectele

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. SUBIECTE și BAREM MATEMATICĂ EVALUARE 2018. Cum se rezolvau subiectele

de S.T.    |    13 Iun 2018   •   11:01
REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. SUBIECTE și BAREM MATEMATICĂ EVALUARE 2018. Cum se rezolvau subiectele

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Absolvenţii de clasa a VIII-a au susținut miercuri proba la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. IATĂ SUBIECTELE LA MATEMATICĂ:

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ.


REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Joi, absolvenţii de gimnaziu aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine proba de Limba şi literatura maternă.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Primele rezultate vor fi afişate pe 19 iunie, până la ora 12.00, iar în aceeaşi zi se pot depune contestaţii (în intervalul orar 14.00 - 19.00). Rezultatele finale vor fi afişate pe 23 iunie.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Probele sunt monitorizate audio-video.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Potrivit metodologiei în vigoare, este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc., candidaţii având obligaţia de a le lăsa în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia din unitatea de învăţământ/ centrul de examen în acest scop.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Totodată, candidaţii care refuză să depoziteze obiectele respective în sala desemnată de comisie în acest scop nu sunt primiţi în examen.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. De asemenea, este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări (manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor), precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare: stick-uri de memorie, telefoane, tablete.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Candidaţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate şi instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor, creion negru pentru realizarea desenelor şi schemelor şi instrumente de desen la Matematică.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Potrivit metodologiei, cazurile de fraudă şi tentativă de fraudă sunt sancţionate cu excluderea din examen şi acordarea notei 1.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Ministerul Educaţiei Naţionale pune la dispoziţie şi o linie TELVERDE pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Evaluării Naţionale. Astfel, numărul 0800801100 va fi disponibil în perioada 11 - 14 iunie, între orele 8.00 - 16.00, iar vineri, 15 iunie, între orele 8.00 - 14.00.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a de liceu.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close