Antena 3 CNN Actualitate Un român din Italia și-a infectat iubita cu COVID pentru a sta cu el în carantină | Ce pedeapsă a primit

Un român din Italia și-a infectat iubita cu COVID pentru a sta cu el în carantină | Ce pedeapsă a primit

Un bărbat român, rezident în Italia, a fost condamnat la 10 luni de închisoare pentru hărțuire și pentru că a infectat-o cu COVID pe iubita sa.

Un român din Italia și-a infectat iubita cu COVID pentru a sta cu el în carantină | Ce pedeapsă a primit
Sursa foto: Getty images | gorodenkoff
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mar 2023   •   16:16

Bărbatul în vârstă de 49 de ani, rezident la Foligno, provincia Perugia din Umbria, Italia a fost condamnat la 10 luni de închisoare pentru hărțuire și pentru că a infectat-o cu COVID pe iubita sa, o pictoriță în vârstă de 53 de ani rezidentă în Perugia.

Cei  doi au trăit o poveste de iubire care a durat aproximativ trei ani, perioadă în care s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori.

Potrivit declarației iubitei sale, depusă la Poliție, bărbatul s-a dovedit a fi "cam gelos, foarte asupritor și dorea mereu să controleze tot ceea ce făceam și unde mergeam.”, a declarat pictorița.

La un moment dat, cei doi iubiți s-au despărțit, dar el a reușit să o convingă să-i mai dea o șansă, dar bărbatul român a decis să facă un gest absurd care ar fi putut duce la moartea femeii.

Citește șiO femeie din București a fost agresată de soț. Bărbatul amenința că își va pune capăt zilelor 

"În 2021, la începutul lunii noiembrie, s-a prezentat la casa mea cu scuza că trebuia să-mi spună ceva urgent. După ce a intrat în casă, m-a sărutat și apoi mi-a spus: "Sunt pozitiv la COVID, te infectez ca să putem sta în carantină împreună.

Din cauza inconștienței și nepăsării lui am fost internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Silvestrini”, a declarat femeia de 53 de ani la tribunal.

După ce a fost externată, aceasta l-a găsit pe bărbat așteptând-o la ea acasă "cu o atitudine agresivă”, atât de agresivă încât femeia a fost nevoită să cheme poliția.

La scurt timp, românul de 49 de ani a reușit să pătrundă în casa fostei sale iubite și să-i fure 2.500 de euro. Scopul furtului nu erau banii însă, ci acela de a șantaja-o pe pictoriță pentru a se vedea din nou cu el.

La toate acestea se adaugă și faptul că bărbatul a amenințat-o pe pictoriță că va trimite poze intime cu ea la toate cele 200 de contacte furate de pe telefonul femeii.

Bărbatul român a fost trimis în judecată de Parchetul din Perugia și a fost condamnat la 10 luni de închisoare.

×
Subiecte în articol: Italia român condamnat COVID-19 carantină
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close