Antena 3 CNN Actualitate Românca arestată în Spania pentru sechestrarea unui copil britanic a fost pusă sub acuzare (VIDEO)

Românca arestată în Spania pentru sechestrarea unui copil britanic a fost pusă sub acuzare (VIDEO)

Românca arestată în Spania pentru sechestrarea unui copil britanic a fost pusă sub acuzare (VIDEO)
Sursa foto: romanca
19 Mar 2010   •   20:47

Românca şi cei doi pakistanezi, arestaţi în Spania, au fost puşi sub acuzare pentru răpire de minori. Cei trei sunt bănuiţi că au participat la sechestrarea unui băiat britanic, în Pakistan. Copilul a fost eliberat. Este teafăr şi a avut parte de o primire emoţionantă din partea familiei.

Suspecţii au ajuns la tribunal încătuşaţi. În faţa puhoiului de jurnalişti şi-au ascuns feţele. Sunt puşi sub acuzare pentru răpire de minori. Monica Neruja şi unul dintre pakistanezi au mai fost reţinuţi de poliţia spaniolă şi acum doi ani, în legătură cu înjunghierea unei persoane. Atunci au fost eliberaţi, dar acum dovezile împotriva lor sunt zdrobitoare. Poliţiştii care au dat buzna în apartamentul celor trei au găsit valiza cu banii plătiţi pentru eliberarea băiatului.

Acuzaţii au refuzat să declare în faţa judecătorului, iar instanţa a declanşat procedura de secretizare a dosarului până la finalizarea investigaţiei. Şi, în acest sens, urmează să se stabilească ce ţară îi va judeca pe acuzaţi.

Între timp, copilul britanic încearcă să trecă peste trauma răpirii. Tatăl lui a mers până în Pakistan ca să îl aducă acasă. Apoi, cei doi au luat avionul spre Londra, unde, după două săptămâni de suferinţă s-a reunit, în sfârşit, întreaga familie.

Drama acestei familii a început pe 4 martie. Îşi dusese băiatul în vacanţă, la bunica lui din Pakistan. Un comando de bărbaţi înarmaţi a năvălit peste ei în casă şi l-a furat pe copil. Pentru eliberarea lui, s-a cerut o răscumpărare de 120 de mii de euro.



Observator



×
Subiecte în articol: rapire romanca Spania copil britanic minor
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close