Antena 3 CNN Actualitate Români care dezvoltă România, proiectul Intact Media Group care spune poveştile românilor de succes

Români care dezvoltă România, proiectul Intact Media Group care spune poveştile românilor de succes

Români care dezvoltă România, proiectul Intact Media Group care spune poveştile românilor de succes
20 Apr 2016   •   06:26

"Români care dezvoltă România" este cea mai nouă campanie Intact Media Group, care îşi propune să vă prezinte acele afaceri care sunt 100% româneşti.

Sunt români care Dezvoltă România. Sunt oameni care pun umărul ca România să meargă mai departe. Îi putem cunoaște printr-un proiect al Intact Media Group.

De miercuri dimineață, 20 aprilie, primul catalog „Români care Dezvoltă România” este la toate punctele de difuzare a presei.

Campania cu același nume va începe imediat după sărbătorile pascale și va prezenta poveștile acestor oameni.

Vei afla cum au pornit de la zero, ce greutăți au întâmpinat și care e relația lor cu statul român, a dezvăluit Alessandra Stoicescu.

"Mulţi preferă discreţia. Ambiţia noastră este să îi scoatem la lumină, să îşi spună povestea. Aşa poate vor fi încurajaţi şi alţi antreprenori. O să vedeţi nişte poveşti fabuloase. Noi la Intact Media Group credem că sunt poveşti extraordinare în România. O să le cunoaştem" a spus Alessandra Stoicescu, marţi, la "Ediţie Specială".

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close