Antena 3 CNN Actualitate România se face de râs pentru Euro 2020

România se face de râs pentru Euro 2020

România se face de râs pentru Euro 2020
26 Mar 2018   •   20:51

România se face din nou de râs! Deși autorităţile au vehiculat tot felul de idei de transport a suporterilor care vor veni în 2020 în România să vadă campionatul european de fotbal, în realitate, situația este alta.

În locul liniei de metrou sau a tramvaielor suspendate, aceştia vor folosi autobuzele, după cum a afirmat într-o conferinţă de presă şeful CFR.

„Legat de aeroport, în 2019 vrem să modernizăm halta de la Otopeni şi să facem de la haltă până la aeroport o şosea cu autobuze. Am încercat să facem şi varianta a doua pentru campionatul european de fotbal din 2020 cu subtraversarea DN1. Am vrut să discutăm despre autorizaţie dar sigur nu o să reuşim. Am ales varianta să o lăsăm aşa”, a spus Ioan Gavrilă, directorul general al CFR.

Acesta a subliniat că timpul până la campionat e scurt şi trebuie luate soluţii rapide, mai ales că varianta de subtraversare a DN1 spre Otopeni este greu de realizat, pentru că Primăria Otopeni a cerut plan urbanistic zonal pentru acest proiect. "Trebuie să ne încadrăm până la compionat. (...) Transportul se va face de la Gara de Nord până la haltă, care e improvizată. Halta trebnuie modernizată cu scări rulante, cu acoperiş, iar de acolo o să asfaltăm la două benzi", a mai spus Gavrilă.

×
Subiecte în articol: Otopeni Euro 2020 Punctul de întâlnire
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close