Antena 3 Actualitate România se sufocă din cauza caniculei. Sute de copii şi bătrâni au ajuns la spital. Firmele au pierderi uriaşe

România se sufocă din cauza caniculei. Sute de copii şi bătrâni au ajuns la spital. Firmele au pierderi uriaşe

05 Iul 2012   •   07:28
România se sufocă din cauza caniculei. Sute de copii şi bătrâni au ajuns la spital. Firmele au pierderi uriaşe
Sursa foto: Foto: Agerpres

Temperaturile extrem de ridicate din ultimele zile au creat numai probleme. Şoferii de tiruri nu îşi mai onorează comenzile la timp din cauză că sunt obligaţi să tragă pe dreapta pe timp de caniculă. Trenurile au deja întârzieri de până la o oră din cauza căldurii. Pe de altă parte, sute de bătrâni şi copii ajung la spital din cauza insolaţiei.

Maşinile de mare tonaj nu au voie să circule pe drumurile naţionale dacă temperaturile depăşesc 35 de grade Celsius la umbră. Vestea nu i-a bucurat deloc pe şoferi. Pierderile firmelor sunt uriase.

Poliţiştii sustin ca traficul intens ar duce la degradarea şoselelor.Traficul feroviar este şi el îngreunat în această perioadă.

Sute de copii au ajuns la spital dupa ce parintii i-au lasat sa se joace prea mult timp în soare. Nici bătrânii nu prea stau în casă deşi tempratura de afară este foarte ridicată.

Vremea caniculară ar putea dura până duminică.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close