Antena 3 CNN Actualitate Românii au în garaje maşini de lux, în valoare de 100 milioane de euro

Românii au în garaje maşini de lux, în valoare de 100 milioane de euro

Românii au în garaje maşini de lux, în valoare de 100 milioane de euro
Sursa foto: Foto: homeautodesign.com
29 Ian 2012   •   23:45

Dacă v-aţi întrebat vreodată ce au în garaje românii... ei bine, maşini de lux în valoare de o sută de milioane de euro. Ferarri, Bentley, Maybach, Aston Martin. Zeci de astfel de modele sunt înmatriculate în ţara noastră.

Bentley Continental Flying Spur. Un nume lung, cu un preţ pe măsură. Peste 200 de mii de euro. Chiar şi-aşa, 62 astfel de modele au buletin de România. În total, Bentley se poate lăuda cu cele mai multe modele de lux înmatriculate la noi în ţară: 209 români au astfel de maşini. 

Ferrari se vinde atât de bine, încât în fiecare an importatorul se vede nevoit să ceară suplimentarea cotei alocate. Cel mai cumpărat model? F430 cu 26 de exemplare.

Luxul şi prestanţa unui Rolls-Royce îi fascinează şi pe români. Atât de tare încât au cumpărat şi înmatriculat nu mai puţin de 72 de bucăţi.

Vis al oricărui adolescent, dar cumpărat doar de cei cu mulţi bani în cont, Aston Martin ocupă locul 4 în topul automobilelor de lux din România, cu 62 de maşini.

Devenit celebru şi la noi după ce Gigi Becali a încercat să-i repare cu ranga o aripă înfundată, Maybach este un alt bolid care îi atrage pe cei cu bani. 17 bucăţi figurează în statistica Înmatriculărilor.

Cel mai scump model din listă, dar şi cel mai exclusivist, este Bugatti Veyron. Doar două exemplare ar putea circula prin România, dacă drumurile ar permite-o. Şi, cu un preţ ce sare de 1 milion de euro, nu e de mirare că cele două sunt mai mult ţinute în garaj decât pe şoselele patriei.

 

×
Subiecte în articol: Bentley Aston Martin Gigi Becali
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close