Antena 3 CNN Actualitate Românii de aur. Vezi cinci interviuri cu oameni care fac cinste ţării noastre

Românii de aur. Vezi cinci interviuri cu oameni care fac cinste ţării noastre

Românii de aur. Vezi cinci interviuri cu oameni care fac cinste ţării noastre
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    21 Oct 2011   •   00:01

Antena 3 este, începând de vineri, singura televiziune din România afiliată reţelei CNN. Anunţul a fost făcut în direct de la Londra de Mihai Gâdea.

Colaborarea dintre o televiziune românească şi una dintre cele mai importante reţele media internaţionale a adus în discuţie imaginea României în afara hotarelor ţării. Imagine care suferă în urma acţiunilor unor cetăţeni români şi ca urmare a reportajelor din mass media internaţională, care se concentrează pe aspectele negative ale României.

În cadrul ediţiei speciale de joi seara, realizatorii Antena 3 aflaţi în platoul din România şi Mihai Gâdea, în direct de la Londra, au prezentat povestea unor oameni care reprezintă o altă faţă a României decât cea promovată în mass media din afara ţării.

Ana Maria Brânză, dublă campioană mondială cu echipa feminină de spadă a României

Echipa feminină de spadă a României, formată din Ana Maria Brânză, Simona Alexandru, Loredana Iordăchioiu şi Anca Măroiu, a cucerit medialia de aur în cadrul Campionatelor Mondiale de scrimă de la Catania, după ce a câştigat finala împotriva Chinei cu scorul de 27-26.

 
Este cel de-al doilea titlu mondial consecutiv al echipei României, după cel câştigat la ediţia din 2010, la Paris, după o finală cu Germania.
 
Get Adobe Flash player

Constantin Alexandru Bellu, un român care a uimit lumea cu talentul lui

Descoperit în timpul unui concurs din Germania, Constantin Alexandru Bellu a impresionat juriul, audienţa şi a captat atenţia întregii lumi.

Plecat de aproape 30 de ani din ţară, românul a lucrat în toată lumea şi a uimit mapamondul cu acrobaţiile sale.
 
 
Get Adobe Flash player

Ioan Holender, românul care a condus Opera din Stat din Viena timp de 22 de ani

Născut la Timişoara în 1935, Ioan Holender a fost bariton al Teatrului de Stat Klagenfurt, a preluat şi crescut presigiul agenţiei teatrale Starka, devenind, în 1988 secretarul general al Operei de Stat din Viena, cel mai longeviv conducător al acestei instituţii.

 
 
Get Adobe Flash player

Angela Gheorghiu, una dintre cele mai faimoase soprane ale lumii

Admirată de-a lungul timpului de prinţesa Diana, Maryl Streep, Barak Obama, Robert Deniro, Placido Domingo, Sting, casele regale ale Europei, preşedinţi, artişti de prim rang, dar şi de zeci de milioane de oameni de pe toate continentele, Angela Gheorghiu este una dintre cele mai de succes soprane ale lumii.

 
Get Adobe Flash player

Chirurgul român Adrian Lobonţiu, unul dintre cei mai buni chirurgi ai lumii

Unul dintre cei mai de succes chirurgi români, Dr. Adrian Lobonţiu este un pionier al chirurgiei fără incizii, director al EndoGastric Sollutions. Singurul chirurg din Franţa acceptat ca membru cu drepturi depline la American College of Surgeons.


 

×

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close