Antena 3 CNN Actualitate Românii pot contacta MAE pentru a se informa despre situaţia celor din Japonia

Românii pot contacta MAE pentru a se informa despre situaţia celor din Japonia

Românii pot contacta MAE pentru a se informa despre situaţia celor din Japonia
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Mar 2011   •   17:26

Ambasada Japoniei transmite că Executivul japonez a organizat o celeulă de urgenţă pentru a face faţă efectelor cutremurului din această dimineaţă.

 
Ambasadorul Japoniei la Bucureşti a asigurat că sunt depuse toate eforturile pentru identificare stării dezastrului, protejarea şi evacuarea cetăţenilor. Guvernul Japoniei asigură că se fac toate eforturile pentru protejarea cetăţenilor români aflaţi în Japonia, dar nu poate comunica informaţii referitoare la starea acestora.
 
Ambasada Japoniei recomandă celor din România care doresc să afle informaţii despre cetăţenii români din Japonia să apele la Ministerul Afacerilor Externe român, care se află în contact cu autorităţile nipone.
 
 
MAE transmite că românii pot contacta Ambasada României la numărul de telefon 0081.334.79.03.11, cât şi Departamentul Consular din cadrul MAE, la numărul de telefon 0040.021.319.21.37 sau la adresa de e-mail: [email protected].
 
Orice informaţii certe, verificate şi confirmate oficial de către autorităţile nipone privind cetăţenii români din Japonia vor fi transmise de MAE familiilor celor în drept.
 

×
Subiecte în articol: cutremur Japonia tsunami romani rude ambasada
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close