Antena 3 CNN Actualitate Roxana Cirţi vrea să câştige Primăria Arad

Roxana Cirţi vrea să câştige Primăria Arad

Roxana Cirţi este candidata PPU-SL pentru Primăria Arad. Anunţul a fost făcut săptămâna aceasta de preşedintele filialei locale, Dorel Căprar.

Roxana Cirţi vrea să câştige Primăria Arad
de Iulia Gorgorin    |    16 Aug 2020   •   15:15

 Aceasta a fost aleasă după un procesul de selecție laborios, care a inclus cercetări sociologice pentru cinci aspiranți la această nominalizare.

Roxana Cirţi a fost considerată cea mai potrivită să răspundă nevoilor și așteptărilor imediate ale arădenilor, fiind expert în achiziții publice.

''Vreau sa va marturisesc ca este o adevarata onoare si un real privilegiu să declar public faptul ca imi asum candidatura din partea Partidului Puterii Umaniste la primaria municipiului Arad.

Activez în domeniul consultantei si domeniul achizitiilor publice. Situaţia mea financiara actuală mă face să privesc degajat perspectivele funcţiei de primar al municipiului Arad.

Am început de la puţin, am muncit foarte mult, iar situaţia mea financiară actuală mă face să privesc degajat perspectivele funcţiei de primar al municipiului Arad. Aradul trebuie predat arădenilor. Vremea cumetriei politice a luat sfârşit'', candidat PPU-SL la Primăria Arad.

×
Subiecte în articol: Arad roxana cirti primaria
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close