Antena 3 CNN Actualitate S-au lăudat că devin eco şi nu mai folosesc hârtie, dar aruncă sute de mii de euro pe service-ul imprimantelor

S-au lăudat că devin eco şi nu mai folosesc hârtie, dar aruncă sute de mii de euro pe service-ul imprimantelor

S-au lăudat că devin eco şi nu mai folosesc hârtie, dar aruncă sute de mii de euro pe service-ul imprimantelor
29 Dec 2013   •   14:53

Se laudă că au devenit eco şi nu mai folosesc hârtie, dar dau trei sute de mii de euro pe service-ul imprimantelor. Parlamentarii, căci despre ei vorbim, s-au asigurat că în noul an va avea cine să le repare copiatoarele. Au uitat şi de economia la hârtie şi, înainte să plece în vacanţa de iarnă, aleşii au cumpărat topuri de o sută de mii de euro.

Deşi Valeriu Zgonea anunţa în 11 august că vor fi scoase din uz peste 500 de imprimante şi copiatoare, în Camera Deputaţilor au mai rămas peste 700 de imprimante pe care le folosesc parlamentarii şi angajaţii lor. Mult prea multe, dacă ne gândim că service-ul copiatoarelor costă aproape 300 de mii de euro.

Din banii noştri. Deputaţii au început, deja, procedura de achiziţie. Aşa că în februarie, când se vor întoarce la muncă, vor avea de toate, inclusiv hârtia pe care s-au lăudat că nu o mai folosesc.  

Anul s-a încheiat, dar nicio comisie n-a renunţat la hârtie. Nici nu-i de mirare. Mulţi dintre aleşi nu s-au obişnuit să lucreze electronic, pe tabletă.

În 2012, Camera Deputaţilor a folosit peste 25 de mii de topuri.

Până acum doar 13 parlamentari din Biroul Permanent au renunţat la hârtie. Restul de 394 o folosesc în continuare.

×
Subiecte în articol: hartie valeriu zgonea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close