Antena 3 CNN Actualitate Parada navelor de lux la Salonul Nautic de la Hala Laminor din Bucureşti

Parada navelor de lux la Salonul Nautic de la Hala Laminor din Bucureşti

Expoziţie impresionantă cu cele mai luxoase ambarcaţiuni maritime care, pe lângă diferitele tipuri de bărci şi şalupe, a cuprins, în premieră, şi un avion, iar cine nu a ajuns încă la primul eveniment major desfăşurat în Hala Laminor de la redeschidere, mai are timp până duminică.

Parada navelor de lux la Salonul Nautic de la Hala Laminor din Bucureşti
Sursa foto: Facebook | Primaria Sectorului 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2023   •   10:21

Expoziţia aduce în faţa publicului ambarcaţiuni de diferite tipuri, luxoase şi foarte moderne. Printre acestea se numără şi cele cu motoare electrice.

Sunt prezentate şi servicii, şi accesorii nautice, şcoli de navigaţie, accesorii şi echipamente sportive. Vedeta expoziţiei este, de departe, un avion adus în premieră la un astfel de eveniment.

Curioşii au putut admira şi cea mai scumpă rulotă din România, evaluată la peste 200.000 de euro.

Hala Laminor, făcută după planurile celebrului arhitect Horia Creangă, şi-a deschis porţile pentru primul eveniment după încheierea lucrărilor de restaurare, ediţia a 13-a a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti.

"Este o expoziţie foarte interesantă. Îi felicit pe organizatori. Aici, într-o clădire care înseamnă istoria României - Hala Laminor. Aproximativ 100 de ani de istorie. Asta arată de ce erau capabili înaintaşii noştri să facă, iar noi să reabilităm ceea ce dânşii au construit", a declarat Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

? Hala Laminor renaște. Primarul Robert Negoiță: Suntem încântați să găzduim acest eveniment într-o clădire simbol...

Publicată de Primaria Sectorului 3 pe Vineri, 31 martie 2023

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close