Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Sfat de sănătate. Cum prevenim cancerul de prostată

Sfat de sănătate. Cum prevenim cancerul de prostată

Sfat de sănătate. Cum prevenim cancerul de prostată
26 Mar 2019   •   09:53

Cancerul de prostată este cel mai frecvent cancer în rândul bărbațiilor și este a doua cauză de deces prin boală când vine vorba de sexul masculin.

Cum îl prevenim, de la ce apare și mai ales cum se vindecă, dar și care sunt factorii de risc și simptomele care ne trimit direct la doctor, ne spune urologul Răzvan Petca, la ”Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea”.

Răzvan Petca: „Simptomele sunt renumite în termen medical de simptome medicale joase, orice dificultate de a urina. Faptul că pacientul relatează că urinează mult mai des, că are un jet urinar subțire, întrerupt, că el se chinuie în momentul în care urinează, toate aceste simptome pot să ne apară. Când apar aceste simptome este o boală avansată și în afara de un tratament paleativ, adică se încetim apariția bolii, nu mai avem avea o acțiune curativă.”.

Andreea Cigolea vă dă sfaturi de sănătate. Zi de zi, la Antena 3 vor fi prezentate cele mai importante informaţii în cea mai nouă rubrică de recomandări, noutăți și curiozități din sănătate.

×
Subiecte în articol: Sfat de sănătate
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close