Antena 3 CNN Actualitate Colindul pandemiei, cel mai inedit proiect de sărbătorile de iarnă

Colindul pandemiei, cel mai inedit proiect de sărbătorile de iarnă

Un grup de adolescenţi, membrii unei trupe de teatru pentru liceeni, au lansat cel mai inedit proiect de sărbătorile de iarnă. Ei au compus şi interpretat un colind adaptat vremurilor actuale. Este o colindă a pandemiei în care tinerii actori fac retrospectiva unui an marcat de COVID-19.

Colindul pandemiei, cel mai inedit proiect de sărbătorile de iarnă
Sursa foto: Facebook DramaClub Botoșani
de Claudia Popovici    |    29 Dec 2020   •   21:30

Trupa de teatru ”Drama Club”, aparţinâne Colegiului Naţional AT Laurian din Botoşani şi este una dintre cele mai cunoscute şi performante trupe de teatru dramatic pentru liceeni din ţară.

"Anul ăsta prin multe am trecut şi niciun spectacol nu am mai făcut”

Din cauza pandemiei, tinerii liceeni pasionaţi de teatru au avut de înfruntat perioade dificile, nu au putut participa la festivaluri, poate cele mai aşteptate momente din carierele lor de actori-liceeni. Le-a fost greu să repete, să joace în spectacole şi în general să se întâlnească.

Şi chiar dacă pandemia cu noul coronavirus le-a luat totul, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, tinerii din Drama Club Botoșani au găsit un "antidot”. Au compus şi interpretat, on-line, un colind al pandemiei, unul inedit şi cu totul original care vorbeşte despre provocările anului 2020.


 

×
Subiecte în articol: SĂRBĂTORILE DE IARNĂ colinde
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close