Antena 3 CNN Actualitate Șase ambulanțe chemate la o școală din București. Mai mulți elevi au acuzat probleme respiratorii

Șase ambulanțe chemate la o școală din București. Mai mulți elevi au acuzat probleme respiratorii

Șase ambulanțe chemate la o școală din București. Mai mulți elevi au acuzat probleme respiratorii
31 Mai 2016   •   14:39

Şase ambulanţe SMURD s-au deplasat, marţi, la Şcoala 99 din str. Huedin nr.13 pentru a evalua cinci elevi cu vârste de 12-13 ani care au acuzat probleme respiratorii, a anunţat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti, citat de Agerpres.

"Nu cunoaştem momentan cauza problemelor medicale. La faţa locului s-a trimis şi un echipaj specializat pentru cercetare în vederea depistării substanţei care a generat această situaţie", a precizat Daniel Vasile. 

Trei copii au fost transportaţi la ''Marie Curie'', iar în cazul altor cinci elevi părinţii au refuzat ca aceştia să fie duşi la spital, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa. 

"Este vorba de opt copii, dintre care pentru cinci părinţii au refuzat transportul la spital. Trei copii au fost transportaţi la Spitalul 'Marie Curie' conştienţi, cooperanţi. Au prezentat o stare generală de rău după ce au intrat într-o sală de clasă care fusese închisă de mai multă vreme şi era foarte cald acolo. Acestea sunt primele evaluări", a afirmat medicul. 
 

×
Subiecte în articol: ambulante SMURD elevi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close