Scandal într-un bar din Suceava. Două persoane au fost rănite

de G.S.    |    13 Ian 2013   •   12:14
Scandal într-un bar din Suceava. Două persoane au fost rănite Foto: leeds.nhs.uk

Un barman şi un agent de pază de la un bar din municipiul Suceava au fost loviţi, sâmbătă seară, de doi clienţi, aceştia fiind cercetaţi de poliţişti pentru ultraj contra bunelor moravuri şi loviri şi alte violenţe, conform Mediafax.
   
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, cinci tineri au intrat, sâmbătă seară, într-un bar dintr-un mall sucevean şi au solicitat barmanului o comandă, dar în momentul în care acesta se îndrepta spre masă pentru a-i servi, unul dintre tineri, în vârstă de 18 ani, l-a jignit.
   
Pentru a evita un scandal, barmanul a rugat-o pe colega lui să-i servească pe cei cinci, iar el l-a anunţat pe administratorul localului despre comportamentul tânărului respectiv.
   
Administratorul l-a sfătuit să anunţe firma de pază, iar bamanul a solicitat ajutorul agenţilor.
   
În zonă au venit doi agenţi de pază care s-au dus spre masa tinerilor, iar cel care l-a jignit pe barman s-a ridicat de la masă şi a încercat să-l lovească pe unul dintre agenţi, dar a fost oprit de unul dintre prietenii săi. Tânărul a continuat însă să le adreseze cuvinte jignitoare agenţilor de pază şi să aibă un comportament violent.
   
Agenţii de pază au ieşit din local pentru a anunţa Poliţia, moment în care tânărul a intrat în spatele barului unde l-a ameninţat pe barman şi l-a pălmuit.
   
Ulterior, tânărul, însoţit de unul dintre cei cinci prieteni, a ieşit din bar şi a încercat să-i agreseze şi pe agenţii de pază, însă unul dintre paznici l-a imobilizat. În acel moment agentul de pază a fost lovit la arcadă de cel care îl însoţea pe tânărul agresor.
   
Barmanul şi agentul de pază loviţi urmează să fie expertizaţi medico-legal, ambii făcând plângere împotriva agresorilor.
   
În acest caz poliţiştii fac cercetări pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi ameninţare.

Parteneri
x close