Antena 3 CNN Actualitate Scandal la o petrecere câmpenească. Patru oameni răniţi, după ce două clanuri s-au înfruntat (VIDEO)

Scandal la o petrecere câmpenească. Patru oameni răniţi, după ce două clanuri s-au înfruntat (VIDEO)

Scandal la o petrecere câmpenească. Patru oameni răniţi, după ce două clanuri s-au înfruntat (VIDEO)
Sursa foto: serbare
24 Aug 2009   •   09:01

România devine pe zi ce trece tot mai mult ca o scenă dintr-un film western. Ultimul episod s-a derulat duminică, în comuna Cireşu din Mehedinţi. Un scandal între două clanuri a dus la rănirea a patru oameni. Mai mulţi jandarmi au fost agresaţi, iar un şofer a scăpat ca prin urechile acului, după ce un topor a trecut prin parbriz şi s-a oprit în maşină.

Peste o mie de oameni au venit la sărbătoarea câmpenească numită Peştera Topolniţei, din comuna Cireşu. Din păcate, însă, unii au venit cu chef de scandal. Violenţele au pornit după ce câţiva petrecăreţi au intrat cu maşina pe o proprietate privată.

Scandalalgii au fost potoliţi abia după ce poliţiştii au scos pistoalele. Patru bărbaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza loviturilor primite.

Poliţia a reţinut două persoane, însă pentru scurtă vreme. De teamă ca scandalul să nu reizbucnească, poliţia locală a chemat în ajutor mai multe echipaje de la Detaşamentul Poliţiei de Intervenţie Rapidă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: clanuri
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close