Antena 3 Actualitate Scandal uriaș în Justiție. Procurorii CSM au anulat ședința din cauza alegerii șefului Inspecției Judiciare

Scandal uriaș în Justiție. Procurorii CSM au anulat ședința din cauza alegerii șefului Inspecției Judiciare

14 Mai 2019   •   08:53
Scandal uriaș în Justiție. Procurorii CSM au anulat ședința din cauza alegerii șefului Inspecției Judiciare

Update: LA CSM nu este cvorum pentru ca ședința să aibă loc.Procurorii CSMau amânat ședința de marți la o dată ulterioară. Parte dintre procurori au dorit să boicoteze  plenul, pentru că nu sunt de acord cu validarea lui Lucian Netejoru în fruntea inspecţiei judiciare. 

Știrea inițială: Se anunţă şedinţă cu scandal la CSM, marți dimineață! Surse au declarat pentru Antena 3 că procurorii CSM vor să boicoteze plenul, pentru că nu sunt de acord cu validarea lui Lucian Netejoru în fruntea inspecţiei judiciare. 

Acesta a fost singurul candidat care s-a înscris în această cursă. Ministrul interimar al Justișiei a făcut declarații pe această temă.

”Acum aud de acest subiect pentru prima dată. Eu am venit la această ședință în calitate de ministru interimar al Justiției. Pe acest post, din punctul meu de vedere, trebuie să fie profesionist. Justiția nu se face la televizor, se face în sala de judecată.”, a declarat Ana Birchall.

×

România cu temperaturi de vară

 

 

Prognoza ANM pentru perioada următoare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close