Antena 3 Actualitate Se lucrează la foc continuu la pasajul Doamna Ghica! Anunțul făcut de Gabriela Firea în urmă cu scurt timp

Se lucrează la foc continuu la pasajul Doamna Ghica! Anunțul făcut de Gabriela Firea în urmă cu scurt timp

de Silvia Țigănilă    |    24 Aug 2020   •   14:55
Se lucrează la foc continuu la pasajul Doamna Ghica! Anunțul făcut de Gabriela Firea în urmă cu scurt timp
Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook

Gabriela Firea dă asigurări că pasajul Doamna Ghica va fi gata în această toamnă, în ciuda criticilor care spun că asta nu se va întâmpla. Primarul General al Capitalei susţine că se lucrează la foc continuu acum pentru că realizarea proiectului a fost declarată prioritate maximă.

La sfârșitul săptămânii trecute s-a încheiat o etapă importantă: au fost finalizate coloanele aferente infrastructurii pasajului, 36 pe tot traseul pasajului. De asemenea, a fost făcut racordul între rețeaua nouă și cea existentă de gaze naturale.

Zona Colentina, acolo unde va fi construit pasajul, este tranzitată de toți șoferii care intră în Capitală dinspre Drumul Național 2.

Gabriela Firea a publicat imagini în premieră cu viitorul pasaj Doamna Ghica: ”Lucrăm intens pentru a fi gata în această toamnă”

Garantez că lucrările la Pasajul Doamna Ghica se încheie în această toamnă! Se lucrează la foc continuu. Respectăm termenele asumate pentru a finaliza pasajul rutier cât mai rapid! Angajații a două companii municipale sunt în acțiune zilnic : Trustul de Clădiri Metropolitane si Consolidări. Le mulțumesc tuturor pentru perseverență.

Realizarea acestui proiect este o prioritate pentru noi și este extrem de important pentru cetățenii Municipiului București și nu numai. Zona Colentina este tranzitată de toți șoferii care intră în Capitală dinspre Drumul Național 2.

La sfârșitul săptămânii trecute s-a încheiat o etapă importantă: au fost finalizate coloanele aferente infrastructurii pasajului, 36 pe tot traseul pasajului.

De asemenea, a fost făcut racordul între rețeaua nouă și cea existentă de gaze naturale.

Astfel, în următoarele zile va fi posibilă descongestionarea traficului din zona intersecției pe sensul Obor – Fundeni.

În urma finalizării coloanelor de la pila 1 și pila 2 au fost demarate lucrările pentru infrastructura și suprastructura acestora.

Radierele pentru pila 1 și culeea 1 au fost deja executate iar suprastructura acesteia a fost finalizată.

Având în vedere stadiul actual al lucrărilor, estimăm că atât structura cât și umplutura la rampa 1 vor fi finalizate până la sfârșitul lunii august.

Continuă și lucrările de montare a bordurilor, realizarea infrastructurii de rutiere (carosabil, trotuare și parcări) precum și montarea stâlpilor pentru iluminatul stradal.

La sfârsitul acestei saptămani vor fi demarate lucrările de asfaltare pe trotuare, parcări și stațiile de autobuz. Acolo unde rețelele de utilități au fost relocate total, săptămâna viitoare încep lucrările pentru sistematizarea drumului.

Orice șantier creează disconfort, însă, fac apel la înțelegerea locuitorilor din zonă, cât și a participanților la trafic. Vă mulțumesc tuturor pentru răbdare.

Depunem toate eforturile pentru a finaliza cât mai repede lucrările, în condițiile de siguranță având în vedere măsurile sanitare impuse în această perioadă”, transmite Gabriela Firea, luni, pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close