Antena 3 CNN Actualitate Se pregăteşte o manifestaţie de amploare pentru susţinerea FCSB: "Avem confirmare din 28 de judeţe"

Se pregăteşte o manifestaţie de amploare pentru susţinerea FCSB: "Avem confirmare din 28 de judeţe"

Se pregăteşte o manifestaţie de amploare pentru susţinerea FCSB: "Avem confirmare din 28 de judeţe"
Sursa foto: foto: ARHIVA
30 Ian 2017   •   23:07

Suporterii stelişti care nu sunt de acord cu demersurile FCSB vor să organizeze proteste în toată ţara, prin care să-şi arate susţinerea faţă de clubul patronat de Gigi Becali. Protestele sunt programate pentru 25 februarie, susţine Cătălin Biriş, organizatorul evenimentelor.

Gigi Becali a anunţat deja că vor urma proteste de susţinere pentru echipa sa şi pare că a avut dreptate. Cătălin Biriş, iniţiatorul mitingurilor Pro Identitate Steaua, susţine că pe 25 februarie vor fi organizate proteste în toată ţara. Până acum, acesta susţine că a primit confirmări din 28 de judeţe.

”La apelul, la rugămintea multor stelişti din ţară, deşi doream ca evenimentul să aibă loc în martie sau aprilie, am stabilit să-l devansăm şi să-l facem pe 25 februarie. Am semnale foarte multe din ţară, la ora asta stăm foarte bine ca şi organizare, suntem la nivelul a 28 de judeţe. Deci, ni s-a confirmat prezenţa la aceste mintinguri din 28 de judeţe. Nu pot, pentru moment, să estimez câţi oameni vor să demonstreze'', a spus Cătălin Biriş.

Continuarea, pe prosport.ro.

×
Subiecte în articol: manifestatie proteste FCSB Gigi Becali
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close