Antena 3 CNN Actualitate SECRETUL din spatele acestor imagini te va ÎNGROZI. Arată normal, dar ascund taine incredibile

SECRETUL din spatele acestor imagini te va ÎNGROZI. Arată normal, dar ascund taine incredibile

SECRETUL din spatele acestor imagini te va ÎNGROZI. Arată normal, dar ascund taine incredibile
Sursa foto: Foto: Antena1
29 Noi 2012   •   20:39

Ştiu să pună piciorul în prag acasă, dar, în secret, se visează sclavi. Caută să fie umiliţi şi călcaţi în picioare. Vorbim de sute de bărbaţi din România care îşi doresc, cu ardoare, să slujească până la capăt o Stăpână. O caută şi mulţi dintre ei o şi găsesc pe internet. Reporterii Observator s-au strecurat cu o cameră ascunsă în lumea plăcerilor ascunse ale bărbaţilor. O lume a domnilor care arată absolut firesc, dar care ascund secrete incredibile.


,,Un câine ascultător" - aşa se recomandă un tânăr de 27 de ani dornic să servească şi să adore o stăpână. Slujeşte doar în lesă, execută comenzi doar când i se vorbeşte urât.

Goana după plăcere depăşeşte orice limite. Pentru un sclav e importantă doar satisfacţia stăpânei. Bărbaţii sunt dispuşi să îmbrace lenjerie pentru femei, să fie pălmuiţi, loviţi sau legaţi.

"Şi-n afară de limitări, eu sunt de acord cu orice. Cum să-ţi zic... Chiar dacă o chestie nu-mi place mie, neapărat, aşa, separat, normal că dacă ştiu că mi se cere şi persoana respectivă simte plăcere prin chestia asta, automat îmi place şi mie."

Căutarea Stăpânei începe pe internet, unde supuşii promit obedienţă eternă. Conversaţiile se întind chiar şi luni întregi, până la stabilirea unei legături directe. Cei mai mulţi au iubite care nici nu bănuiesc ce-şi doresc, pe ascuns, bărbaţii de lângă ele. 

Aşa că îşi satisfac fanteziile, în secret, cu femei care ştiu să ţină un secret.  Astfel de întâniri se petrec după verificări repetate, iar încrederea se capătă în timp.

Dacă dai dovadă de deschidere, ţi se oferă şansa să participi la întâniri private. Cei mai mulţi încep o astfel de viaţă în joacă.

Poate să fie asta o explicaţie, nevoia de a experimenta în cazul în care stimulezi alte trăsături de personalitate sau alte dorinţe şi nevoi decât cele din cotidian, dar MUSCA când se trece graniţa fină în zona anormalităţii despre nişte comportamente care sunt mai degrabă indicii ale unei patologii psihice.

Unu-i dependent de ţigări, altu-i dependent de sex, altul de umilire...

În România, astfel de practici sunt la limita legii. Relaţiile sado-maso nu sunt interzise şi intră sub incidenţa legii doar în momentul în care una dintre părţi reclamă un abuz. De fapt, sunt puţine locurile în care sado-masochismul este acceptat: Germania, Olanda, Japonia şi Scandinavia.

×
Subiecte în articol: sclavi
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close