Antena 3 CNN Actualitate Şeful Poliţiei Române: I-aş pune pe şefii IPJ să jure cu mâna pe inimă că folosesc corect resursele

Şeful Poliţiei Române: I-aş pune pe şefii IPJ să jure cu mâna pe inimă că folosesc corect resursele

Şeful Poliţiei Române: I-aş pune pe şefii IPJ să jure cu mâna pe inimă că folosesc corect resursele
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Noi 2011   •   17:12
Chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Române, a declarat că resursele financiare şi logistice nu sunt valorificate în prezent, în mod eficient. Popa a adăugat că, chiar dacă "anumiţi plângăcioşi” pot spune că nu le ajunge benzina, el „i-ar pune pe toţi să jure cu mâna pe inimă că au folosit corect resursele”.

"Am discutat problema valorificării eficiente a resurselor financiare şi logistice cu şefii inspectoratelor judeţene de poliţie şi nu vă ascund că, din evaluările pe care le-a făcut, reiese că aceste resurse nu sunt valorificate în prezent în mod eficient”, a declarat într-o conferinţă de presă, şeful Poliţiei Române.

Şeful IGPR a afirmat că a numit, recent, un nou şef la Direcţia Logistică a instituţiei, care are sarcina să găsească o soluţie pentru optimizarea folosirii resurselor Poliţiei.

"Lunar, noi cheltuim pentru benzină 1,8 – 2 milioane de euro, nu cred că este puţin, dar cred că trebuie să fim mai atenţi cu folosirea acestor resurse”, a spus şeful Poliţiei.

×
Subiecte în articol: IGPR benzina cheltuieli resurse
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close