Antena 3 CNN Actualitate Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest. Cererea de eliberare condiţionată, respinsă de ICCJ

Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest. Cererea de eliberare condiţionată, respinsă de ICCJ

Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest. Cererea de eliberare condiţionată, respinsă de ICCJ
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Oct 2010   •   20:50

Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest preventiv, au decis magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Instanţa a respins cererea de eliberare condiţionată sub control judiciar formulată de avocaţii lui Cătălin Voicu, precum şi cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu obligaţia de a nu părăsi ţara. Decizia ÎCCJ poate fi atacată cu recurs în 24 de ore, informează Agerpres.

La termenul de miercuri al procesului, Cătălin Voicu a negat toate acuzaţiile care i se aduc de către procurorii DNA şi s-a declarat ?absolut nevinovat?. ?Nu am pretins vreo sumă de bani de la inculpatul Căşuneanu, nici prin intermediul martorului Drăgănoiu şi nici prin alte persoane. Am solicitat prin telefon, în clar, lui Costel Căşuneanu, aflat în străinătate, o sumă de bani cu titlu de împrumut, cu un termen clar de restituire, prin intermediul unei persoane, pe care nu o cunoşteam şi care, am aflat ulterior, era acest Drăgănoiu', a declarat Cătălin Voicu.

Cătălin Voicu se află în arest prevenitv din 30 martie. Senatorul este acuzat de trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu fapte de corupţie. El este singurul arestat într-un dosar de corupţie în care mai sunt cercetaţi judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic. Aceştia au interdicţie de a părăsi ţara.

Antena3.ro

 

 

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close