Antena 3 CNN Actualitate Serghei Mizil, la cuțite cu CTP: ”Știi că te-am urmărit, vino să ne luptăm!” Ce a putut să-i facă jurnalistul

Serghei Mizil, la cuțite cu CTP: ”Știi că te-am urmărit, vino să ne luptăm!” Ce a putut să-i facă jurnalistul

Serghei Mizil este la cuțite cu gazetarul Cristian Tudor Popescu, după ce jurnalistul a prezentat o scrisoare din arhivele securității care aparține familiei lui Serghei și care ar conține detalii intime. Serghei Mizil a intrat Live pe Facebook, l-a apostrofat pe CTP și i-a adus injurii fără precedent.

Serghei Mizil, la cuțite cu CTP: ”Știi că te-am urmărit, vino să ne luptăm!” Ce a putut să-i facă jurnalistul
de Cristina Tudorache    |    24 Iul 2020   •   21:00

Gazetarul Cristian Tudor Popescu și Serghei Mizil se află într-un scandal de amploare după ce jurnalistul a scos la iveală o scrisoare regăsită în arhivele Securității. Documentul ce aparține familiei Mizil conține și anumite detalii intime, pe care cel mai probabil omul de afaceri a preferat să le lase neștiute de către public. Scrisoarea a fost prezentată la un post de televiziune, la care CTP fusese invitat pentru a dezbate mai multe subiecte.

Gestul nu a rămas fără replică. Serghei Mizil a intrat în direct pe Facebook pentru a-i aduce o serie de injurii gazetarului.

Serghei Mizil, la cuțite cu CTP: ”Știi că te-am urmărit, vino să ne luptăm!” 

”Te-ai luat de familia mea, te-ai luat de toată lumea. Norocul tău, măi..., că sora mea e prea proastă și n-a avut curaj să te dea în judecată. Păi cum citești tu scrisorile familie mele, mă. Cine ești tu, mă?...

Trebuie să ne judecăm, plăcerea mea... Te dau în judecată că ai spus despre familia mea, ai citit o scrisoare intimă și vreau să-ți pun o întrebare, băi... Păi aia era o scrisoare dată de la securitate. De unde o aveai dumneata?... Vreau să știu și eu cum ai luat tu scrisorile alea. Tu știi că dacă intri într-o chestie intimă a unei familii, e penal? (...) El a citit și cu Hurezeanu... Hurezeanu când a văzut, băiat șmecher, a zis: Băi, Serghei, îmi cer scuze... Ăsta, în piept se uita așa...”, i-a transmis Serghei Mizil lui CTP.

Printre amenințările evidente la adresa jurnalistului, Mizil l-a lăudat pe Gigi Becali care s-a răfuit la rândul lui cu CTP.

„Bine ți-a făcut Gigi Becali, eu nu te-am găsit nicidată și știi că te-am urmărit. Mă, dacă ești așa nervos, vino mă, să ne luptăm noi doi, șmechere. Când te-a luat Gigi Becali să-ți dea palme în cap atunci, mamă, mamă, cât m-am rugat la Dumnezeu… Genial a fost ăla! Cine ești tu mă, până la urmă? CTP! Știți cine sunt eu? SNM, mai tare decât CTP!”, a mai spus Mizil.

×
Subiecte în articol: ctp Serghei Mizil scrisoare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close