Antena 3 CNN Actualitate Sex Shop, cea mai profitabilă afacere. Vezi ce poţi cumpăra în afară de jucăriile sexuale

Sex Shop, cea mai profitabilă afacere. Vezi ce poţi cumpăra în afară de jucăriile sexuale

Sex Shop, cea mai profitabilă afacere. Vezi ce poţi cumpăra în afară de jucăriile sexuale
Sursa foto: foto: a1.ro
05 Apr 2012   •   20:32

Lupta autorităţilor cu vânzătorii de etnobotanice pare fără sfârşit. După ce magazinele de vise au fost scoase în afara legii, dealerii au găsit cele mai ingenioase forme să-şi continue afacerea. În Braşov, în locul unui weed-shop s-a deschis un sex-shop. Numele e diferit, dar produsele sunt aceleaşi ca într-un magazin de etnobotanice. Mascaţii au ieşit ieri la... cumpărături şi au confiscat toată marfa.

După câteva minute lungi, trupele speciale au reuşit să pună la pământ uşa care le stătea în cale. În interiorul sex-shop-ului era însă doar o vânzătoare.

Aparent, magazinul funcţiona perfect legal. Iar jucăriile sexuale justificau faptul că shop-ul avea program mai ales noaptea.

Pare greu de imaginat, dar în acel magazin se derula una dintre cele mai profitabile afaceri. Un spaţiu de 16 metri pătraţi producea zilnic minim 8000 de lei din vânzarea de produse etnobotanice. 

2000 de pliculete cu substante halucinogene au fost ridicate din magazin. Procurorii DIICOT au mai avut însă pe listă un sex-shop şi locuinţele a 5 suspecţi.

Magazinele care vând etnobotanice au fost scoase în afara legii după ce mai mulţi tineri au murit şi sute au ajuns la spital cu intoxicaţii severe. Chiar şi aşa, proprietarii magazinelor de vise au încercat o mulţime de metode pentru a-şi masca afacerea.

×
Subiecte în articol: etnobotanice
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close