Antena 3 CNN Actualitate Sile Cămătaru, condamnat definitiv la șase ani de închisoare pentru proxenetism

Sile Cămătaru, condamnat definitiv la șase ani de închisoare pentru proxenetism

Sile Cămătaru a fost condamnat definitiv la șase ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecat pentru proxenetism.

Sile Cămătaru, condamnat definitiv la șase ani de închisoare pentru proxenetism
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Feb 2020   •   09:42

Vasile Balint, zis și Sile Cămătaru, a fost obligat și la plata unei amenzi penale de 5.000 de lei, după ce instanța a revocat eliberarea sa condiționată și a dispus ca acesta să execute și un rest de pedeapsă de 1210 zile de închisoare dintr-o condamnare mai veche, de 13 ani, primită de la Inalta Curte.

În acelaşi dosar, au fost condamnaţi pentru proxenetism patroni şi angajaţi ai unor cazinouri şi saloane de masaj din Capitală, majoritatea primind pedepse cu suspendare.

Zeci de persoane au fost trimise în judecată în acest dosar alături de Sile Cămătaru, printre care Adrian Panduru zis "Limbă", Liron Halevi, Nelu Aliuţă zis "JB" (fratele fostului fotbalist Marian Aliuţă), Ion Teodor zis "Teo", Amiran Dzanashvili, Julya Mazirov, Tov Israel Mazâl.

Procurorii susţin că, în perioada iunie - octombrie 2014, Sile Cămătaru, având ajutorul lui Adrian Panduru, a determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin.

La rândul său, Adrian Panduru se ocupa de racolarea clienţilor, îndeosebi străini veniţi pentru a practica jocuri de noroc în cazinouri din Capitală, jocuri care erau interzise în statele acestora de origine.

"Tariful" prostituatelor era aproximativ 100 euro sau 400 lei pentru o oră, sumele crescând în raport de prelungirea duratei "întâlnirii".

De asemenea, Mazirov Julya zisă "Angela", Raluca Miruna Aleca şi Elena Răileanu au înlesnit practicarea prostituţiei folosind ca paravan un salon de masaj aflat în administrarea lui Alexandru Boboruţă, clienţii fiind racolaţi prin postarea de anunţuri pe site-urile de profil.

S-a constatat faptul că cele trei femei preluau comenzi de la cetăţenii străini prin intermediul anunţurilor publicate pe internet, dar şi de la angajaţii cazinourilor din Bucureşti.

Din analiza materialului de urmărire penală a rezultat că Haim Rosestein Mordechai şi Liron Halevi, angajaţi ai unui cazinou, apelau în mod frecvent la serviciile fetelor angajate fără carte de muncă la saloanele de masaj erotic deţinute de Mazirov Julya şi Alexandru Boboruţă, pentru grupurile de clienţi străini.

Procurorii mai susţin că în incinta unui alt cazinou, angajatele de la PR identificate ca fiind Carmen Corina Stanciu, Simona Muraru, Adina Iris Belciu, Denisa-Elena Alexandru, împreună cu persoane din conducere, identificate ca fiind Amiram Dzanashvili şi Israel Mazâl Tov şi un client Zahi Mohamad Mounir (care se ocupa de clienţii arabi), au înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin, clienţi fiind îndeosebi cetăţeni străini. 

Sile Cămătaru, condamnat definitiv la șase ani de închisoare pentru proxenetism

×
Subiecte în articol: proxenetism Sile Camataru
Parteneri
Hidroelectrica, anunţ privind indexul pe luna septembrie 2023
x close