Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Spectacol memorabil cu jurnaliştii Antena 3 de Ziua Naţională a României

Sinteza zilei. Spectacol memorabil cu jurnaliştii Antena 3 de Ziua Naţională a României

Sinteza zilei. Spectacol memorabil cu jurnaliştii Antena 3 de Ziua Naţională a României
01 Dec 2016   •   18:29

De 1 Decembrie la ''Sinteza Zilei'' jurnaliștii tăi preferați de la Antena 3, în frunte cu Mihai Gâdea, au pus în scenă un spectacol memorabil.

Trei echipe, Moldova, Ţara Românească şi Transilvania s-au confruntat în cel mai spectaculos concurs de televiziune în care două jurii şi-au spus cuvântul. Unul dintre jurii s-a aflat în platou, iar celălalt a fost reprezentat chiar de telespectatorii Antena 3 care au putut să-şi manifeste susţinerea pentru una dintre echipe pe Facebook.

Concursul a început cu proba de dans. Primele au fost fetele de la echipa Moldovei care au încins o horă pe ''Trandafir de la Moldova''.

La final, juriul, format din Carmen Avram (președinte), Mircea Badea, Mugur Ciuvică, Marius Pieleanu și Bogdan Chireac a trebuit să noteze prestația echipei Moldovei.

Tot pentru proba de dans a evoluat și echipa Munteniei, reprezentată de Marius Ioniță și Mihaela Bârzilă.

Iată cum a decurs jurizarea pentru reprezentanții Munteniei, dar și pentru o Brașoveancă executată de jurnaliștii Antena 3 cum rar s-a văzut.

Una dintre vocile de aur ale emisiunii Next Star a cântat şi a adus puncte pentru echipa Moldovei.

Iar Diana Matei şi Taraful Cleante au ridicat pe toată lumea la dans. Momentul lor a fost cel care i-a propulsat în top pe moment pe echipa Transilvaniei.

După Moldova şi Transilvania, a venit rândul Munteniei să aducă un invitat special. Şi a fost vorba tot de o personalitate.. populară. Andreea Stroe a cântat alături de Valeria Arnautu cântecul ''Maică sfantă, Românie'', despre care aceasta a spus că a fost compus pentru românii aflaţi departe de ţară.

Unul dintre cele mai apreciate momente ale serii a fost cel al Grupului Teleormăneanul.

Însă, punctul culminant a fost reprezentat de concursul de bancuri, probă care a de altfel a fost hotărâtoare în stabilirea punctajului final.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Ziua Unirii 1 Decembrie
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close