Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Traian Băsescu a GRAŢIAT 2 TRAFICANŢI DE DROGURI

Sinteza zilei: Traian Băsescu a GRAŢIAT 2 TRAFICANŢI DE DROGURI

Sinteza zilei: Traian Băsescu a GRAŢIAT 2 TRAFICANŢI DE DROGURI
Sursa foto: Foto: VideoNews
30 Noi 2014   •   23:37
Preşedintele Traian Băsescu a dezvăluit că, printre graţierile pe care le-a făcut în ultimul an de mandat, se numără şi doi traficanţi de droguri. Şeful statului a spus că i s-a făcut milă de ei, pentru că erau tineri studentţi.
 
"Am graţiat doi studenţi de la Timişoara, condamnaţi pentru consum de droguri şi, în plus, dincolo de ceea ce consumau ... Erau amândoi în maşină... li s-au mai gasit 2 sau 3 pachetele in torpedoul masinii, si au primit 6-7 ani puscărie. Mi-a fost milă de ei. Erau la facultate în anul 2 sau 3", a spus Băsescu.

Cazurile au fost comentate de generalul Pavel Abraham, care a subliniat că problema graţierii a fost transpusă în plan politic şi că se pot crea situaţii periculoase.
 
"Eu regret faptul că problema graţierii a fost transpusă în plan politic, având în vedere că în multe situaţii se poate vorbi despre aşa ceva şi în problema politică. Dar, aşa cum s-a demonstrat şi la noi dar şi în afară, se fac graţieri cu un grad mai larg de generalitate şi asta este o normalitate. Grav este când, alături de probleme grave, de sărăcie, de îndoială, se crează situaţii periculoase, cum au fost acestea."
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close