Antena 3 CNN Actualitate Site-urile de bilete de avion ieftine de care nu îți spune nimeni

Site-urile de bilete de avion ieftine de care nu îți spune nimeni

Site-urile de bilete de avion ieftine de care nu îți spune nimeni
Sursa foto: foto: Pixabay.com
02 Mar 2017   •   10:50

Goana după bilete de avion nu reprezintă vreun ritual secret pe care doar cei însemnați îl știu. De fapt, cumpărarea biletelor de avion necesită doar puțină atenție și planificare din timp. UIte însă câteva ponturi care să-ți fie de folos în căutarea celor mai ieftine bilete de avion.

Early booking – marele secret al călătorilor

Cumpărarea din timp a biletelor de avion este cel mai mare secret al călătorilor. Lucrurile sunt atât de simple. Indiferent de companie, destinație sau escale, planificarea călătoriei cu câteva luni (bune) înainte îți poate asigura cel mai bun preț.

Site-urile cu oferte-bombă sau erori de sistem

Pe internet există niște site-uri pe care circulă oferte super bune pentru bilete de avion. Unele sunt oferte speciale, altele sunt erori în sistemele de rezervări ale companiilor aeriene. În felul acesta unii au ajuns în Statele Unite ale Americii ori în Asia (și înapoi) cu mai puţin de 200 de Euro de persoană. Ele sunt Flynous.com, Fly4free.com, Holidaypirates, Travelfree.info, Skypicker. Să nu vă așteptaţi să găsiţi ofertele prea repede, trebuie să urmăriţi frecvent biletele și să le cumpăraţi pe loc, cât încă sunt valabile preţurile.

Mai mult, pe travelgirls.ro.

×
Subiecte în articol: bilete de avion
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close