Antena 3 CNN Actualitate Șoarece, filmat în timp ce mănâncă ciocolată pentru copii, pe raftul unui hypermarket din Cluj

Șoarece, filmat în timp ce mănâncă ciocolată pentru copii, pe raftul unui hypermarket din Cluj

Imagini incredibile au fost filmate de un părinte, într-un hypermarket din Cluj. În imagini apare un șoarece care mănâncă ciocolată. Rozătoarea a fost văzută de un copil care intenționa să își cumpere un produs aflat pe acel raft.

Șoarece, filmat în timp ce mănâncă ciocolată pentru copii, pe raftul unui hypermarket din Cluj
de Mia Lungu    |    04 Iul 2021   •   09:03

“Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a declarat clujeanul pentru stiridecluj.ro.

Reprezentanții magazinului au reacționat și dau asigurări că evenimentul a fost unul izolat.

”Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, precizează aceștia.

×
Subiecte în articol: soarece ciocolata copii hypermarket Cluj
Parteneri
Data la care intră banii pe voucherele de alimente! Anunțul momentului
x close