Antena 3 Actualitate Şoarece filmat la o patiserie din Galaţi

Şoarece filmat la o patiserie din Galaţi

de Alexandra Dima    |    12 Iul 2021   •   15:28
Şoarece filmat la o patiserie din Galaţi

Un şoarece a fost filmat plimbându-se, duminică, într-o patiserie din Galaţi. Imaginile ajunse pe internet au stârnit revolta oamenilor, cu atât mai mult că este vorba de un punct alimentar.

Şoarecele a fost surprins plimbându-se nestingherit printre rafturile pe care de regulă sunt produsele alimentare destinate clienţilor.

Patiseria este doar unul din punctele de lucru ale unui cunoscut lanţ alimentar care produce şi vinde pizza, covrigi şi alte produse specifice, nu doar în Galaţi, ci în întreaga ţară. 

Localnicii spun că nu e prima oară când se confruntă cu lipsa de igienă a respectivei patiserii care deşi funcţionează în apropierea unui spital este departe de a avea condiţiile de igienă necesare. 

"Acum 3 săptămâni am vrut sa cumpăr o pizza de la ei și am văzut ca erau câteva muște peste ea. Când i-am atras atenția vânzătoarei ca sunt muște. A făcut vânt cu mâna și brusc sa ridicat un roi întreg", a povestit o internaută, la postarea care a încins spiritele gălăţenilor şi nu numai. 

"De asta au scumpit covrigii? Intră şi acrobaţiile şoricelului în preţ?" - a glumit amar un alt internaut.

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close