Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav în București! Un bărbat ar fi intrat intenționat pe contrasens. Sunt patru victime - VIDEO

Accident grav în București! Un bărbat ar fi intrat intenționat pe contrasens. Sunt patru victime - VIDEO

Accident grav în București! Un bărbat ar fi intrat intenționat pe contrasens. Sunt patru victime - VIDEO
17 Aug 2018   •   08:36

Accident cumplit din cauza unui şofer-kamikaze, în nordul Capitalei. Bărbatul, despre care prietenii spun că avea probleme grave în familie, ar fi intrat intenţionat pe contrasens, într-o intersecţie din zona Pipera şi a lovit o maşină în care se aflau trei oameni. 

Toţi patru au ajuns la spital, în stare gravă. 

Un apel la 112 anunţa că, pe Şoseaua Petricani, din zona Pipera, două maşini s-au lovit violent. Mai multe ambulanţe SMURD, dar şi o echipă de la descarcerare, au ajuns la faţa locului. 

Martorii accidentului spun că vinovat ar fi şoferul care era singur în maşină. Ar fi intrat în intersecţie pe contrasens, cu viteză mare, lovindu-se violent de un  alt autoturism în care se aflau trei persoane. Individul de 35 de ani ar fi avut probleme cu soţia. Femeia l-ar fi reclamat la poliţie după un conflict dur în familie.

Cei patru răniţi, trei bărbaţi şi o femeie, au fost transportaţi la Spitalul Floreasca din Capitală. Unul dintre ei este în stare critică. 

×
Subiecte în articol: accident contrasens
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close