ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru Iohannis: Președintele să nu se condisere nemuritor

10 Noi 2019   •   20:53
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru Iohannis: Președintele să nu se condisere nemuritor

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj dur lui Klaus Iohannis, în ziua alegerilor prezidențiale. Jurnalistul susține că președintele României să nu se considere nemuritor.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. ”Aș vrea ca președintele României să nu se considere nemuritor, pentru că mai toți președinții acestei țări, începând cu Nicolae Ceaușescu, au acționat ca și cum ar fi fost nemuritori. Aș vrea ca președintele să gândească că perioada sa de atotputernicie, cum crede el atunci când toți roiesc în jurul lui, să-i facă pe plac, această prezență se va termina și că într-o zi va muri și îi vor muri și lăudătorii și atunci istoria îl va analiza fără milă și cu răceală. 

Și dacă va gândi așa în timpul mandatului sau mandatelor sale, acțiunile lui vor fi în favoarea României și românilor, dacă va avea această conștiință. Dacă nu, va face ce-l taie capul, va face tot felul de gesturi reprobabile, pentru că se simte foarte puternic și nemuritor, și nu va acționa în interesul, la urma urmei, sub specia eternității, pe termen lung, al României.”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

Parteneri
x close