Antena 3 CNN Actualitate Social ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Un bărbat din Piteşti a descoperit numele fiului său mort, pe lista de votare

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Un bărbat din Piteşti a descoperit numele fiului său mort, pe lista de votare

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Un bărbat din Piteşti a descoperit numele fiului său mort, pe lista de votare
10 Noi 2019   •   20:33

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. La o secție de votare amenajată la Școala „Traian” din Pitești, un bărbat care a mers să voteze a constatat că pe listă se află și numele fiului său, decedat în urmă cu câțiva ani. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019.  A fost sesizată Poliția Argeș, care a stabilit că anchetarea cazului intră în atribuția Autorității Electorale Permanente și a Biroului Electoral Județean, informează epitesti.ro.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019.   61 de sesizări privind evenimente electorale au fost înregistrate de la deschiderea secţiilor de votare, însă jumătate dintre ele nu s-au confirmat, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Cele mai numeroase sesizări au fost consemnate pe raza judeţului Dolj - cu 11 evenimente, Giurgiu - cu 5, Mehedinţi şi Olt - cu 4 şi în Municipiul Bucureşti, cu 5 evenimente.

×
Subiecte în articol: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019.
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close