Antena 3 CNN Actualitate Social Au ales numele perfect pentru fetița lor, însă Guvernul le-a interzis să-l folosească. Motivul este de-a dreptul incredibil

Au ales numele perfect pentru fetița lor, însă Guvernul le-a interzis să-l folosească. Motivul este de-a dreptul incredibil

Au ales numele perfect pentru fetița lor, însă Guvernul le-a interzis să-l folosească. Motivul este de-a dreptul incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Mar 2018   •   18:14

Oamenii au gusturi foarte diferite în ceea ce privește numele unui copil. Unii doresc un nume clasic și tradițional, în timp ce alții doresc un nume ciudat și unic. Asta generează certuri incredibile între viitorii părinți.


Însă, imaginați-vă că în cele din urmă alegeți amândoi numele perfect, iar apoi aflați că legea vă interzice să îl folosiți, informează mirror.co.uk.

Asta s-a întâmplat și cu un cuplu din Franța după ce au ales un nume destul de neobișnuit pentru fetița lor.

Ei au crezut că ”Liam” este numele perfect pentru micuță.

Evident, numele în sine nu este neobișnuit, dar guvernul francez a avut probleme cu faptul că au ales un nume de băiat, pentru o fată.


Aceștia s-au declarat îngrijorați de faptul că "ar fi probabil să creeze un risc de confuzie între femei și bărbați"

Procurorul a spus că numele era "contrar interesului copilului și că ar putea să-i facă rău în relațiile sociale" și i-a spus unui judecător să interzică părinților să-l folosească.

Părinții se luptă cu autoritățile și caută ajutor legal, iar până atunci au hotărât să amâne botezul.

Franța este cunoscută pentru faptul că este oarte strictă atunci când vine vorba de numele copilului, iar acest tip de audiere în instanță nu este neobișnuit.
 

×
Subiecte în articol: parinti nume botez fetita guvern Franta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close