Antena 3 CNN Actualitate Social Un grătar de 15.000 de lei. Prețul plătit de mai mulți tineri din Botoșani pentru lăudăroșenie

Un grătar de 15.000 de lei. Prețul plătit de mai mulți tineri din Botoșani pentru lăudăroșenie

Nu au ținut cont de ordonanțele militare și au încălcat regula distanțării sociale. Șapte tineri din comuna Pomârla, județul Botoșani, au ieșit să facă grătarul.

Un grătar de 15.000 de lei. Prețul plătit de mai mulți tineri din Botoșani pentru lăudăroșenie
Sursa foto: Hepta
22 Apr 2020   •   14:00

Ca și cum nu ar fi fost suficient, aceștia sau lăudat pe rețelele de socializare cu fotografii de la locul faptei.

Poliția locală s-a autosesizat și le-a dat amenzi de 15.000 de lei.

Cercetările au demarat ieri, după ce pe 19 aprilie a.c., pe o rețea de socializare, au fost postate mai multe fotografii în care apăreau mai multe persoane care participau la o ieşire în aer liber, în extravilanul localităţii Pomârla. Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr.6 Pomârla, care s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea celor care au fost prezenţi în locul respectiv.

În total, spun polițiștii, ar fi fost șapte localnici, cu vârste cuprinse între 14 şi 44 de ani, toţi din localitatea Pomârla, care au fost amendați pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020. Singurul care a scăpat a fost minorul în vârstă de 14 ani.

 

×
Subiecte în articol: ordonante de urgenta amenzi record
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close