Antena 3 CNN Actualitate Social Familia Bodnariu, la un pas să rămână fără copii

Familia Bodnariu, la un pas să rămână fără copii

Familia Bodnariu, la un pas să rămână fără copii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
10 Ian 2016   •   09:26

Cei doi români care au fost lăsaţi fără copii de către statul norvegian au povestit, în premieră la emisiunea Q&A, cum au pătruns autorităţile norvegiene în locuinţa lor, când nu se aflau acasă, pentru a le lua copiii. 

 
De curând, au fost înştiinţaţi că cei cinci copii ai lor vor fi daţi spre adopţie. Aproape o mie de oameni s-au adunat în Piaţa Victoriei din Capitală pentru a protesta faţă de abuzurile autorităţilor norvegiene împotriva familiei Bodnariu.
 
Cei doi soţi au povestit la Antena 3 cum autorităţile au venit fără să îi întrebe nimic, şi le-au luat copiii, în timp ce ei erau la serviciu. Acum au primit şi vestea care sperau să nu vină niciodată. Oficialii norvegieni au accelarat procedurile de decădere din drepturi.
 
Cei doi părinţi simt deja cum pierd clipe preţioase pe care nu le mai pot petrece alături de copiii lor.
 
Impresionati de drama familiei, peste o mie de persoane au protestat în Piaţa Victoriei, cerand autoritatilor ramne sa ia atitutine. 
 
Membrii Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării se vor intalni la Oslo cu autorităţile norvegiene pentru a gasi o solutie pentru cei 5 copii, în cazul cărora a fost demarată deja procedura de adoptie. Peste 10 mii de copii sunt luaţi în Norvegia de lângă părinţii naturali şi instituţionalizati.  
 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close