Antena 3 CNN Actualitate Social Ce s-a întâmplat cu bărbatul care amenința că va împinge femei la metrou

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care amenința că va împinge femei la metrou

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care amenința că va împinge femei la metrou
24 Ian 2018   •   16:09

Bărbatul din Morteni, judeţul Dâmboviţa, care posta ameninţări pe Facebook a fost internat la Psihiatrie, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IJP) Dâmboviţa.

Bărbatul a fost reținut de poliție acum două zile pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta a postat ameninţări pe reţeaua de socializare inclusiv la adresa unor copii.

''Împotriva bărbatului din Morteni, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost dispusă măsura internării medicale provizorii nevoluntară până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii'', se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, bărbatul este bănuit că, în cursul acestei luni, ar fi postat pe o reţea de socializare mai multe mesaje cu caracter ameninţător.

Potrivit vecinilor bărbatului, se pare că bărbatul nu îi cunoştea pe cei cărora le adresa mesajele, iar o persoană care a văzut postările a anunţat Poliţia. Conform vecinilor, acesta ar suferi de o boală psihică. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: barbat ameninta femei metrou
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close