Antena 3 CNN Actualitate Social „Copilul meu s-a culcat cu gândul că tatăl său este în viață și când s-a trezit și mi-a zis: Mami, vreau să vorbesc cu tata”

„Copilul meu s-a culcat cu gândul că tatăl său este în viață și când s-a trezit și mi-a zis: Mami, vreau să vorbesc cu tata”

Au trecut șase ani de la accidentul aviatic din Apuseni, iar rudele celor care și-au pierdut viața încă mai caută răspunsuri.

„Copilul meu s-a culcat cu gândul că tatăl său este în viață și când s-a trezit și mi-a zis: Mami, vreau să vorbesc cu tata”
Sursa foto: Foto: Facebook/Romanita Iovan
21 Ian 2020   •   10:39

„Îmi aduc aminte perfect, că atunci prim-ministrul Victor Ponta declara în cursul zilei de 20 ianuarie că toată lumea a scăpat cu viață din accident. Pun pariu că dacă în aeronavă era fiul sau fiica unui demnitar, toată lumea ar fi supraviețuit. Ne-au mințit, iar copilul meu s-a culcat cu gândul că tatăl său este în viață și când s-a trezit și mi-a zis „mami vreau să vorbesc cu tata” nu am știut cum să reacționez”,  a mărturisit creatoarea de modă pentru Fanatik.

La fel cum a făcut-o în fiecare an, Romanița Iovan s-a deplasat la locul accidentului pentru a le face pomană celor care au murit atunci. Spre deosebire de alți ani când nu se putea urca până acolo din cauza nămeților, condițiile meteo în 2020 au fost la fel ca în 2016.

„Ne-am adunat cam 100 de oameni dintre care 27 au venit de la București, iar restul au fost sătenii celor cinci sate care aparțin de comuna Horea. Am făcut pomană și am împărțit prin sat, apoi am plecat. Ceea ce mi-a atras atenție este, pe lângă faptul că s-a nimerit pentru prima dată ca 20 ianuarie să pice într-o luni, la fel ca atunci, iar condițiile meteo erau asemănătoare. Era foarte lumină. Ceea ce mă face să cred că de fapt nu s-a vrut salvarea acestor oameni de fapt”, a mai spus Romanița Iovan.

×
Subiecte în articol: romanita iovan
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close