Antena 3 CNN Actualitate Social De ce nu spune Gheorghe Dincă unde a ascuns cadavrele victimelor sale? Explicația este înfiorătoare

De ce nu spune Gheorghe Dincă unde a ascuns cadavrele victimelor sale? Explicația este înfiorătoare

De ce nu spune Gheorghe Dincă unde a ascuns cadavrele victimelor sale? Explicația este înfiorătoare
30 Iul 2019   •   15:39

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra și Luiza, însă nu le-a indicat precis și locul unde ar fi aruncat trupurile celor două.

Expertul criminalist Dan Antonescu consideră că, cel probabil,  bărbatul este un criminal în serie, pentru care uciderea unei tinere a ajuns o rutină. „Modul în care a acţionat Gheorghe Dincă în ultimul caz, al Alexandrei Măceşanu, arată că ştia pas cu pas ce trebuie să facă. Fără nicio emoţie, cu toate că acţiona ziua. Ştia cum să-şi aleagă victimele după un anumit tipar, iar acţiunea efectivă de răpire era oarecum standardizată. Din păcate pentru ea, prin telefonul dat la 112, Alexandra l-a scos din acea rutină”, spune Dan Antonescu pentru Adevărul.

Acesta crede și că Dincă nu a avut timp să ardă trupul Alexandrei pentru că i-ar fi trebuit mai mult de 48 de ore.

„În timpul anchetei ce a urmat după ce a fost reţinut, la un moment dat, nu a mai rezistat şi a recunoscut cele două crime despre care a fost luat la întrebări. În mod normal, anchetatorii i-au cerut să reconstituie faptele şi să indice locul în care a plasat cadavrele. Atunci criminalul s-a panicat pentru că, cel mai probabil, are un loc bine ascuns în care şi-a ascuns toate victimele. Şi, pentru că cel mai probabil acolo sunt plasate mai mult de două cadavre, acum încercă sa-i ducă pe anchetatori pe piste false, simulând confuzia. Cadavrele sunt ba în Dunăre, ba în Olt, ba arse”, precizează expertul. „Dacă ar fi folosit acid pentru a descompune cadavrul nu avea destul timp. Pentru că, în cel mai puternic acid, un cadavru se dizolvă parţial în cel puţin 48 de ore”, mai spune specialistul.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close