Antena 3 CNN Actualitate Social Detalii șocante despre ce s-a întâmplat în mașina lui Gheorghe Dincă din momentul când Alexandra s-a urcat la ocazie

Detalii șocante despre ce s-a întâmplat în mașina lui Gheorghe Dincă din momentul când Alexandra s-a urcat la ocazie

Detalii șocante despre ce s-a întâmplat în mașina lui Gheorghe Dincă din momentul când Alexandra s-a urcat la ocazie
29 Iul 2019   •   10:46

Detalii șocante ies la iveală în timpul audierilor lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. 

În timpul audierilor, mecanicul auto a povestit că Alexandra și-a păstrat calmul, chiar și în momentul când și-a dat seama că este răpită. 

Când Alexandra Măceșanu s-a urcat, în dimineața zilei de miercuri, 24 iulie 2019, la ”ia-mă nene” în mașina lui Gheorghe Dincă, nu avea nici o suspiciune. Procurorii au reconstituit, din declarațiile răpitorului și din probele fizice, ce s-a întâmplat în automobilul Renault, pe drumul dintre casa Alexandrei și cea a lui Dincă. ”Vreau să merg la liceu, vă rog”, povestește criminalul că i-a spus fata de 15 ani.

El a pornit mașina și, în scurt timp, a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală. Fata a evitat discuția, din relatarea lui Dincă. Se afla pe locul din față, în dreapta șoferului de 66 de ani. Apoi, el i-a propus să facă sex, recunoaște bărbatul. Nu să facă sex în mașină, ci ”să mergem într-un loc”, i-a zis el. Minora a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina. ”Fata nu s-a speriat”, povestește el. Alexandra s-a opus, dar ”am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, a redat el scena, scrie Libertatea.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close