Antena 3 Actualitate Social Detalii șocante despre Gheorghe Dincă: „Avea forță mare în mâini. Uneori din curtea lui ieșea un miros urât, de ars”

Detalii șocante despre Gheorghe Dincă: „Avea forță mare în mâini. Uneori din curtea lui ieșea un miros urât, de ars”

28 Iul 2019   •   21:29
Detalii șocante despre Gheorghe Dincă: „Avea forță mare în mâini. Uneori din curtea lui ieșea un miros urât, de ars”

Apar detalii șocante despre Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și Alexandra.

Vecinii bărbatului spun că era ursuz și dificil și nu prea ieșea din curte. 

Cu toate acestea, „uneori din curtea lui ieșea un miros urât, de ars. Poate arde gunoaie. Că era ca mirosul de la Zăcătoare, unde se duce gunoiul aici”, a povestit una dintre vecinele bărbatului pentru Libertatea.

„În curtea lui Popicu nu intra nimeni, dacă te duceai la el cu vreo treabă, te ținea în poartă. O poartă mare, de tablă, închisă pe dinăuntru cu drugi metalici. Strângea fier vechi și îl vindea, repara pe ici, pe colo. Mai aducea fete, dar pe bani. Aș fi băgat mâna în foc că nu le și omora”, spune un bărbat.

”Uitați, Popicu m-a sunat joi, ziua. Nu i-am răspuns. De câte ori aveam nevoie, mă ajuta, cu aparatul de sudură, cu bormașina. Avea scule. Și putea ridica orice greutate. Avea forță mare în mâini. Și taică-su era la fel. Se dădea că nu e bătrân”, mai susține bărbatul. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close