Antena 3 Actualitate Social Eleva care a depus plângerea împotriva profesorului de religie: „În pauză am văzut filmarea și am rămas șocată”

Eleva care a depus plângerea împotriva profesorului de religie: „În pauză am văzut filmarea și am rămas șocată”

19 Ian 2018   •   11:09
Eleva care a depus plângerea împotriva profesorului de religie: „În pauză am văzut filmarea și am rămas șocată”

Eleva care a depus plângere la poliție împotriva preotului din Copșa Mică, pe care îl acuză că se masturba la ore, în fața elevilor, spune că ora de religie a decurs în mod normal, până când colegii au observat gestul obscen al profesorului.

„Am intrat la oră, am spus ”Bună ziua!”, a făcut prezența, ne-a spus că încheie mediile, că după aceea intrăm în practică… apoi ne-a încheiat mediile și ne-a spus situația. Noi am cerut voie să mâncăm și ne-a spus că da. O colegă a spus că tot se mișcă, că ridică pantalonii și… ca și cum… a sesizat colega de bancă ce face și i-am spus să scoată telefonul și să filmeze”, le-a povestit eleva, potrivit Turnul Sfatului.

„În pauză am văzut filmarea și am rămas șocată: Wow, ce face? Nu m-am gândit la așa ceva”, a adăugat aceasta.

În urma scandalului, profesorul și-a dat demisia, după ce Ministrul Educației, Liviu Pop, a cerut public ca acesta să renunțe la funcție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close