Antena 3 CNN Actualitate Social Familia lui Gheorghe Dincă, luată prin surprindere de faptele criminalului din Caracal: „A fost un tată exemplar”

Familia lui Gheorghe Dincă, luată prin surprindere de faptele criminalului din Caracal: „A fost un tată exemplar”

Familia lui Gheorghe Dincă, luată prin surprindere de faptele criminalului din Caracal: „A fost un tată exemplar”
30 Iul 2019   •   12:28

Bogdan Alexandru, avocatul desemnat de Baroul Dolj să-l apere din oficiu pe presupusul criminal de la Caracal, le-a declarat la Craiova jurnaliştilor că membrii familiei lui Gheorghe Dincă sunt profund îndureraţi de cele întâmplate şi sunt alături de familia celor două victime. 

 „Ieri am luat legătura cu familia, o fată de-a dânsului şi un fiu, fiul cel mare, şi cu soţia acestuia, dânşii sunt surprinşi de ceea ce se întâmplă, în calitate de soţie şi de copii, nu au bănuit niciodată, pentru că dânsul a fost un tată exemplar pentru copiii dânsului şi în continuare nu le vine să creadă că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Vă transmit din partea dânşilor, pentru familiile îndoliate, sincere regrete şi sunt aproape de familiile îndoliate. Nu au cuvinte să-şi expime regretul pentru durerea acestora. Pentru că şi dânşii sunt părinţi şi ştiu ce înseamnă. Şi soţia dânsului este părinte şi copiii sunt părinţi, la rândul dânsului inculpatul având cinci nepoţi. Deci este o situaţie foarte foarte dificilă“, a percizat avocatul.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă criminal caracal
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close