Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluiri. Imagini cu moștenitorul averii lui Dan Condrea și banii primiți

Dezvăluiri. Imagini cu moștenitorul averii lui Dan Condrea și banii primiți

Dezvăluiri. Imagini cu moștenitorul averii lui Dan Condrea și banii primiți
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    05 Iun 2016   •   20:38

Imagini cu moștenitorul averii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, au fost prezentate duminică, la o Ediție specială, la Antena 3. Este vorba despre fratele partenerei de viață a lui Condrea, Radu Ochinciuc.

Radu Ochinciuc, fratele Ulianei Ochinciuc - partenera de viață a lui Dan Condrea - a primit de la patronul Hexi Pharma aproape 350.000 de euro.

Interesant este faptul că Radu Ochinciuc locuiește încă în Regie, ca orice student obișnuit care nu-și permite să plătească o chirie.

De reținut este și faptul că Radu Ochinciuc a primit o avere mai mare decât partenera de viață a lui Condrea, Uliana Ochinciuc, cea care a primit 229.000 euro.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close