Antena 3 CNN Actualitate Social Judecătorii i-au permis lui Secureanu să părăsească țara. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu două milioane de lei

Judecătorii i-au permis lui Secureanu să părăsească țara. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu două milioane de lei

Judecătorii i-au permis lui Secureanu să părăsească țara. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu două milioane de lei
18 Dec 2018   •   11:54

Fostul manager de la Spitalul Malaxa a primit acceptul judecătorilor de la Tribunalul București să plece în Italia, din 21 decembrie 2018 până în 6 ianuarie 2019. 

Florin Secureanu este obligat să se întoarcă în țară până în 7 ianuarie, când trebuie să fie prezent la următorul termen din dosarul în care este judecat pentru delapidare și luare de mită, scrie libertatea.ro.

„Încuviinţează inculpatului Secureanu Florin Adrian părăsirea teritoriului ţării în perioada 21.12.2018 – 6.1.2019, inclusiv, în vederea efectuării unei deplasări în Italia, provincia Bari, localitatea Bitonto. Măsura se comunică inculpatului, instituţiilor, organelor şi autorităţilor prevăzute de art. 215 alin. 5 C.p.p., precum şi reprezentantului Ministerului Public”, se arată în decizia Tribunalului București. 

Procurorii DNA se opun plecării din țară a lui Secureanu și au contestat decizia. Curtea de Apel București va hotărî definitiv dacă fostul manager de la Malaxa rămâne în țară de Sărbători sau poate petrece Crăciunul și Revelionul în Italia. 

Dacă primește și acordul Curții de Apel, ar fi prima ieșire din țară pentru Secureanu, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu 2 milioane de lei. El ar urma să plece cu partenera sa, Eugenia Chiriac, zisă „Vrăbi”. 
 

×
Subiecte în articol: judecatori
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close