Antena 3 Actualitate Social Loto 6/49. Cine este bărbatul care a câștigat două milioane de euro

Loto 6/49. Cine este bărbatul care a câștigat două milioane de euro

19 Feb 2018   •   12:59
Loto 6/49. Cine este bărbatul care a câștigat  două milioane de euro

Câştigătorul premiului la categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 11 februarie, în valoare de peste 9 milioane lei (2 milioane de euro), s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Române, informează instituţia.

"Posesorul biletului norocos este din Iaşi, are în jur de 60 de ani, joacă de mulţi ani la Loto 6/49, însă ocazional. Ne-a declarat ca din luna decembrie a început să joace frecvent, sperând că va câştiga în curând. Pe biletul norocos a jucat trei variante simple, cea de-a treia variantă fiind cea câştigătoare. După cum ne-a mărturisit, era cat pe ce să nu joace cea de-a treia variantă, iar cele şase numere au fost puse la întâmplare, aşa cum i-au venit în minte", spun reprezentanţii Loteriei Române.

Biletul norocos a fost jucat chiar în ziua în care au avut loc tragerile loto, dar ieşeanul a aflat că este norocosul câştigător abia a doua zi. El a declarat că din banii câştigaţi doreşte să înceapă o afacere şi să-şi ajute copiii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close