Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Lucian Bode, sesizat de AUR în cazul poliţistului care face greva foamei în faţa Ministerului de Interne

Ministrul Lucian Bode, sesizat de AUR în cazul poliţistului care face greva foamei în faţa Ministerului de Interne

Un polițist din județul Gorj este în greva foamei de 10 zile în fața Ministerului Afacerilor Interne, după ce a fost mutat de la Serviciul Acţiuni Speciale la Logistică şi trimis la tratament psihiatric, se spune într-o interpelare adresată de senatorul AUR, Claudiu Târziu, ministrului de Intenre Lucian Bode.

Ministrul Lucian Bode, sesizat de AUR în cazul poliţistului care face greva foamei în faţa Ministerului de Interne
de Georgiana Adam    |    06 Mai 2021   •   20:49

Conform interpelării, mutarea poliţistului şi trimiterea la tratament psihiatric vin după ce Paul Nicolae Feroiu a semnalat mai multe nereguli comise la Poliția Gorj.

"Cu un copil de 7 ani care plânge și întreabă de ce tatăl său nu vine acasă, polițistul nu îi poate face parastasul mamei sale răposate acum o lună, întrucât, din disperare, după mai multe rapoarte și memorii, a recurs la această formă extremă de protest.

De la încadrarea în IPJ Gorj și până în prezent, Feroiu a activat în structura Serviciului pentru Acțiuni Speciale (aşa-numiţii "mascați").

A semnalat nereguli ale conducerii Poliției Județene și răspunsul a fost mutarea la Logistică, trimiterea la testul psihologic, iar acum i se ordonă tratament psihiatric.

Campion al MAI la sporturi de contact, instructor de tir și de tactică polițienească de intervenție, ultragiat de infractori de trei ori, polițistul nu cere sporuri la soldă și nu cere funcție sau avantaje, ci să lucreze în cel mai riscant loc, la Acțiuni Speciale.

În vederea clarificării și soluționării situației, senatorul Claudiu Târziu, membru al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională a adresat o interpelare ministrului de Interne Bode, iar doamna Rodica Boancă, președintele Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor, Combaterea Corupției și Petiții a primit petiția polițistului, la care va formula un răspuns", anunță Alianța pentru Unirea Românilor.

×
Subiecte în articol: Lucian Bode aur Paul Nicolae Feroiu
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close