Antena 3 CNN Actualitate Social Marcel Ciolacu: "Nu pot să vin cu un slogan, trebuie să ținem cota unică, fără să explic de ce"

Marcel Ciolacu: "Nu pot să vin cu un slogan, trebuie să ținem cota unică, fără să explic de ce"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la o întâlnire cu antreprenorii, că cei care susțin menținerea cotei unice trebuie să prezinte argumentele: „Eu nu pot să vin în fața dvs cu un slogan - trebuie să ținem cota unică, fără să explicăm de ce trebuie să ținem cota unică, care sunt avantajele”.

Marcel Ciolacu: "Nu pot să vin cu un slogan, trebuie să ținem cota unică, fără să explic de ce"
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    20 Mai 2022   •   12:28

„Trebuie să ne așezăm la masă cu toții - nu trebuie să decidă guvernanții într-un birou sau o coaliție sau oamenii politici. Eu am vrut să provoc un dialog cu toți actorii sociali și cu tot mediul de afaceri, fiindcă de această dată trebuie să creem o perspectivă pe ternem mediu și lung. Eu m-am săturat să fie chemat PSD la guvernare și să devină mereu pompierul de serviciu după anumite aventuri a unor guverne nepregătite și nerealiste. Eu nu pot să vin în fața dvs cu un slogan - trebuie să ținem cota unică, fără să explicăm de ce trebuie să ținem cota unică, care sunt avantajele, care sunt dezavantajele, de unde nu s-a mai dezvoltat economia și de ce avem un handicap față de alte state ale Uniunii Europene”, spune Marcel Ciolacu, prezent la o întâlnire cu antreprenorii.

El afirmă că România este „pe ultima sută de metri înainte de a intra în OECD”.

„Cu alte cuvinte, începem să fim recunoscuți că suntem o țară dezvoltată, nu în curs de dezvoltare. Societatea românească trebuie să se dezvolte cu ajutorul dvs și cu experiența dvs de antreprenori de la firul ierbii. Nu trebuie să fim reticenți și nu trebuie să stricăm prin știri că dorește cineva să mărească taxe sau impozite. Nu dorește nimeni, mai ales în perioadă de criză”, conchide Ciolacu.

„PNL continuă să susțină cota unică, noi nu susținem introducerea de taxe și impozite noi”, a spus, tot vineri, la Cluj Napoca, premierul Nicolae Ciucă, liderul PNL.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD cota unica
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close